Openstelling de Hellekeet

Afgelopen 2 jaar hebben we veel nieuwe leden mogen verwelkomen en zijn we als vereniging enorm gegroeid. Wij vinden het als vereniging belangrijk dat je na je sportieve inspanning op de tennis- of padelbaan in onze kantine De Hellekeet gezellig kunt napraten onder het genot van een drankje. Daarnaast is de Hellekeet een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging.

Ondanks dat we voldoende leden hebben om dagelijks de Hellekeet open te kunnen hebben, krijgen we het helaas niet voor elkaar om samen met de leden alle bardiensten in te vullen. Hierdoor is de Hellekeet regelmatig gesloten en staan leden voor een gesloten deur.

We willen iedereen vragen die voor dit kalenderjaar hun vereiste bardiensten nog niet volledig heeft vervuld en/of ingepland dit alsnog zo spoedig mogelijk te doen.

In de KNLTB ClupApp vind je alle reeds opengestelde bardiensten, welke op korte termijn nog verder aangevuld zullen worden. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat de laatste maanden van dit jaar de Hellekeet geopend is!

Achter de schermen zijn we druk bezig met het herschrijven van de opzet rondom het invullen van de bardiensten door/voor onze leden. Binnenkort volgt hierover belangrijke informatie, dus houd de nieuwsbrieven en de ClubApp in de gaten.