De Hellekeet & bardiensten

Onze vereniging beschikt sinds 1985 over een eigen clubgebouw, genaamd “De Hellekeet”, wat door de jaren heen is verbouwd tot een mooi en gezellig paviljoen.
Ons paviljoen wordt beheerd door de barcommissie. Daarnaast zullen alle leden van onze vereniging jaarlijks hun bardiensten vervullen om de openstelling van de kantine zoveel als mogelijk te kunnen waarborgen, zodat men naast het sporten ook kan genieten van een drankje en gezelligheid.
Tijdens evenementen, zoals competities en toernooien, is het paviljoen met bijbehorende bar geopend. Buiten deze evenementen is de opening afhankelijk van de door de leden ingevulde bardiensten en beschikbaarheid van vrijwilligers.
Het paviljoen is doordeweeks uiterlijk geopend tot 23.00 uur en tijdens evenementen in het weekend uiterlijk tot 02.00 uur.
De toiletten, kleedkamers en douches maken deel uit van het paviljoen. U kunt met uw ledenpas altijd gebruik maken van de toiletten middels de kaartlezer bij de buitendeur, de kleedkamers en douches zijn alleen tijdens evenementen beschikbaar.

Inplannen via KNLTB ClubApp

Via de toevoeging van “diensten” in onze KNLTB ClubApp kunnen alle leden de jaarlijkse vereiste bardiensten zelf inplannen. We hebben dus één digitaal systeem voor zowel het reserveren van de tennis- en padelbanen, alsook voor het inplannen van de bardiensten.

Digitale introductie bardiensten

Om alle bestaande en nieuwe leden uitleg te geven over de bardiensten hebben we de “digitale introductie bardiensten” opgesteld waarin vrijwel alle benodigde informatie terug te vinden is.

Klik hier om dit document te downloaden.

Vragen en/of opmerkingen?

Mochten er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn over de bardiensten, over de inhoud van het introductie-document of mocht je als nieuw lid graag eerst eens een kijkje willen komen nemen achter de bar, neem dan contact op met de barcommissie via hellekeet@dehellekens.nl.

Hopelijk tot snel in ons paviljoen “De Hellekeet”!

Sportieve en gezellige groet,
Barcommissie TPC De Hellekens