Welkom bij TPC de Hellekens

Wij zijn een gezellige en actieve Tennis- en PadelClub voor jong en oud met betrokken leden waar je zowel recreatief als prestatief de tennis- en padelsport kunt beoefenen. Dit binnen een laagdrempelige en open verenigingscultuur waar het plezier in de sport centraal staat. Wij zijn een vereniging van en voor de leden.

Tennisvereniging De Hellekens is opgericht in 1974 en sinds 2021 getransformeerd naar een Tennis- en PadelClub, genaamd TPC De Hellekens. We zijn gehuisvest op ons mooie sportpark de Lemelvelden te Hapert en hebben rond de 580 leden.

Onze vereniging beschikt over 5 ace-court tennisbanen en 6 padelbanen. Zowel de ace-court als de padelbanen zijn goed verlichte all-weather banen, er kan dus tot ver in de avond en ook in de wintermaanden gespeeld worden.

Sta je voor het eerst op de baan of heb je al langer ervaring met het tennis- en/of padelspel, bij ons zijn er voor jong en oud volop mogelijkheden om te tennissen en te padellen op je eigen niveau. Voor onze tennis- en padellessen werken we nauw samen met gerenommeerde organisaties. Zo worden onze tennistrainingen verzorgd door Tennisorganisatie Mike Martin (TOMM) en onze padeltrainingen door Padel Brabant.

Naast het vrij spelen en het afnemen van lessen kun je bij ons ook meedoen aan verschillende competities zoals: de KNLTB competitie, de interne ladder competitie, dorpen competitie, clubkampioenschappen en ons Hellekens Open Tennis- en padeltoernooi. Verder kun je meedoen aan diverse activiteiten zoals de mens- en ladiesday, Mexicaanse avond, tennis- en padelclinics, wekelijks tossen, oliebollen toernooi en het brunchtoernooi.
Ook aan de jeugd wordt gedacht. Onze actieve jeugdcommissie organiseert het gehele jaar door leuke activiteiten voor de kids zoals het pizzatoernooi, tossen, interne competitie, clubtoernooi en het ouder/kind toernooi.

Tot slot kun je na de training, wedstrijd of activiteit aanschuiven voor een drankje in De Hellekeet, ons sfeervolle clubhuis met terras.

Op deze website kun je alle verdere informatie verkrijgen over onze actieve vereniging.
Heb je toch nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Ik hoop je snel op ons park te mogen verwelkomen!

Een sportieve groet,

Pieter Egbers
Voorzitter