Jeugd bij TPC De Hellekens

Algemeen

TPC De Hellekens is er voor iedereen die graag wil tennissen en/of padellen. Wij hebben 7 tennisbanen en 4 padelbanen. Wij zijn een gezellige vereniging waar de jeugdcommissie het hele jaar door verschillende activiteiten organiseren zoals tossen, ouder-kindtoernooi, pizzatoernooi, zomerbbq en het duo toernooi.

 

Lidmaatschap jeugd

Als lid van TPC De Hellekens mag je gebruik maken van zowel de tennis- als padelbanen. Voor de jeugd gelden onderstaande tarieven.

Het lidmaatschap voor junioren bedraagt € 65,- per jaar. Het 2e en volgende jeugdlid (per gezin) betaalt € 60,- per jaar. Voor jeugdleden die op de basisschool zitten bedraagt de contributie voor het eerste jaar € 30,-. Indien een jeugdlid (basisschool) gebruik maakt van een trainingssessie wordt de contributie terugbetaald.

Buitenshuis studerende studenten betalen € 85,- per jaar voor het lidmaatschap.

Tevens bieden wij gezinnen de mogelijkheid om voor een bedrag van € 295,- per jaar met het gehele gezin lid te worden van onze vereniging. Dit lid maatschap is geldig voor gezinnen met 2 of meer kinderen geldt tot een leeftijd van 18 jaar. Alle gezinsleden ontvangen een KNLTB-pas en kunnen actief gebruik maken van alle faciliteiten van onze club.

Het Inschrijfformulier vind je hier.

 

Activiteiten jeugd

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar door verschillende (padel) activiteiten.

Tossen: Iedere tweede zaterdag van de maand kun je meedoen met tossen. Een hele leuke manier om andere keren te leren kennen en ook eens tegen andere kinderen te spelen. De opzet is simpel: je trekt een kaartje, gaat naar de juiste baan en je ziet daar met wie je speelt en ook tegen wie je speelt. Samen spelen jullie een kort wedstrijdje. Het tossen is een uur, dus je hebt in een uur 4 verschillende potjes gespeeld.

Pizzatoernooi: Een gezellig toernooi waar je een middag verschillende wedstrijden speelt. Je speelt iedere wedstrijd met een andere medespeler. De games worden opgeteld en aan het einde van de middag weten we wie de meeste games heeft behaald en de winnaar van het toernooi. We sluiten de middag af met pizza voor iedereen.

Ouder-kind toernooi: De jeugdleden nodigen hun vader, moeder of opa/oma uit voor dit toernooi. Samen neem je het op tegen andere duo’s. Een toernooi waar gezelligheid voorop staat. Ben jij beter dan je vader of moeder?

Zomer bbq: Als de zomervakantie in zicht komt, dan is het tijd om de bbq aan te steken. We spelen een klein toernooitje. Maar ook zijn er verschillende waterspelleties waarbij je balvaardigheid wordt getest. We sluiten deze activiteit af met een heerlijke bbq.

Duo toernooi: Als jij het leuk vindt om samen met je maatje te padellen, dan is het duotoernooi een activiteit waar je aan mee moet doen! Samen speel jij tegen anderen. Sta jij als eerste op de lijst? Dan moet jij te tegenstander uitnodigen. Je regelt zelf de datum waarop je speelt. Wanneer alle wedstrijden zijn gespeeld, sluiten we het toernooi af met een gezellige, sportieve middag.

 

Training

Bij TPC De Hellekens kun je zowel tennis- als padeltraining volgen. De tennislessen worden verzorgd door TOMM, de padeltrainingen door PadelBrabant Deze ervaren en enthousiaste trainers verzorgen met veel passie de trainingen.

Wil je een keer een proefles volgen? Dat kan, meld je aan via jeugd@dehellekens.nl

 

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Je kan mailen naar jeugd@dehellekens.nl