Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

AVG – Welke gegevens registreert TPC de Hellekens / Disclaimer

Per 25 mei 2018 is TPC de Hellekens verplicht om aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens te voldoen. Op deze pagina wordt toegelicht wat TPC de Hellekens doet om aan deze AVG te voldoen.

Welke gegevens registereren we?

 • Persoonsgegevens
  Voorletters, voornaam, achternaam, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, pasfoto
 • Adresgegevens
  Straat, huisnummer, postcode, woonplaats
 • Bankgegevens
  IBAN, tenaamstelling
 • Abonnementen
  Startdatum abonnement, einddatum abonnement, datum laatste wijziging abonnement
 • Contactgegevens
  E-mailadres, telefoonnummer
 • Spelersprofiel
  Bondsnummer, speelsterkte/rating enkel, speelsterkte/rating dubbel, speelsterkte/rating padel
 • Rollen
  Rollen binnen de club en de KNLTB

Hoe lang registreren we de gegevens?
Zolang je lid bent, worden bovenstaande gegevens geregistreerd. Nadat je je lidmaatschap hebt beëindigd, worden de contactgegevens volgens de wettelijke termijn van 7 jaar bewaard. De overige gegevens worden gewist uit het systeem.

Met wie delen we deze gegevens?
Er worden gegevens uitgewisseld van ons ledensysteem naar de KNLTB. Het ledensysteem ‘KNLTB Club’ wordt gemaakt en onderhouden door LISA, een onafhankelijk bedrijf. Die koppelen met de KNLTB bovenstaande gegevens.
Met LISA geldt een ‘verwerkingsovereenkomst’, met de KNLTB ook.
Er worden geen gegevens verstrekt aan derden.

Mailing en e-mails vanuit TPC de Hellekens
Er worden 2 soorten e-mails verstuurd vanuit TPC de Hellekens:

 • De e-mails vanuit het bestuur bevatten officiële berichtgeving over de club. Hiervoor ben je aangemeld zodra je lid bent geworden. Dit is het enige officiële communicatiekanaal van TPC de Hellekens. Als je e-mailadres niet klopt, ontvang je dit soort berichten niet.
 • De mailings via e-mail verlopen via Mailchimp. Daar registreren wij alleen uw emailadres en naam. Je kunt je uitschrijven voor deze mailing via de link onderaan de mailing. Als je je uitschrijft voor de mailing, krijg je nog wel de officiële e-mails van TPC de Hellekens.

Foto’s/filmpjes van leden
We plaatsen op de site en social media geen foto’s van minderjarigen zonder toestemming van de ouders/verzorgers. Voor volwassenen geldt dit niet. In het kader van de ‘wedstrijdverslaggeving’ kunnen er foto’s op de site en social media geplaatst worden.
Mocht je een foto van de website of social media gewist hebben, neem dan contact op met webmaster@dehellekens.nl. Zij zullen dit zo snel mogelijk doen.

Vragen of klachten
Met vragen of klachten over zaken die met AVG/Privacywetgeving te maken hebben, kun je terecht bij de administratie van TPC de Hellekens, secretaris@dehellekens.nl